Zaměření podlah

Zaměření podlahy je jedna z nejdůležitějších činností v celého projektu nové podlahy. Samotné změření podlahy obnáší nejen změření  půdorysů místností, ale i sběr informací o prostředí ve kterém bude budoucí podlaha. Zkoumáme vlastnosti podkladového materiálu, teplotu, vlhkost a další parametry, tak aby výsledná navržená krytina vyhovovala nejen představám zákazníka z designového pohledu, ale také aby měla odpovídající vlastnosti pro dané prostředí.  

Jak zaměření podlahy probíhá

Zpravidla zaměření podlahy je naše první návštěva u Vás, v prostorech kde dojde k instalaci nové podlahy. Tato návštěva obvykle trvá hodinu až dvě.

V průběhu návštěvy, chodíme po prostoru, měříme rozměry místnosti , případně i vlhkost prostředí, vše si zapisujeme, zkoumáme místní podmínky, pokud nám to dovolíte, tak si pořídíme fotodokumentaci, a při tom všem s vámi konzultujeme vaší představu o materiálech podlahy, prostředí, o tom jak bude podlaha využívána, zkrátka a dobře se snažíme získat co nejvíce informací.

Co budeme od Vás potřebovat

people thinking

To hlavní co od vás budeme potřebovat je abyste si na tuto schůzku udělali odpovídající čas a měli s sebou dobrou náladu.

Dobré je, aby jste měli rámcovou představu o vzhledu podlahy, barvách interiéru a designu. Pokud si nejste v této oblasti jistí, jsme schopni vám zajistit konzultaci od odborných designerů obytných i kancelářských prostor.

V neposlední řadě je velmi důležitou informací pro nás, jak jsou vaše předpokládané finanční limity pro investici do nové podlahy.