Návrh konceptu a Kalkulace

Kalkulace a navrh

Tato fáze každého našeho projektu je opřena o značnou část našich zkušeností, znalostí trendů, aktuálních technologických postupů a i přiměřené dávky profesní intuice. Pokaždé je našim cílem dopracovat se k návrhu řešení, které skloubí představy zákazníka v rámci technologických limitů, za efektivního využití finančních rámců daného projektu.  

Jak to probíhá

Prvotní koncept, jenž obvykle pojímá návrh materiálů, koncipujeme se zohledněním efektivního využití množství materiálů (minimalizace prořezů), kvality materiálu, vhodnosti daného materiálu v porovnání s vlastnostmi místnosti a prostoru, kde bude podlaha položena. Samozřejmostí je zohlednění požadavků na design samotné krytiny, účelovost a předpokládanou zátěž na danou krytinu. I směr jakým bude krytina položena je jedna ze zásadních otázek, která v rámci této fáze musí být odpovězena. Všechny tyto poznatky obvykle vytěžíme v rámci zaměření podlahy. Prvotní koncept také obsahuje základní cenovou kalkulaci, jenž obsahuje jak ceny samotných materiálů, tak i předběžnou cenu práce.

Následně nad daným návrhem probíhá diskuze, hledání variant řešení, optimalizace, až společně dospějeme k finálnímu návrhu a závazné cenové nabídce.

Co od vás budeme potřebovat

Váš čas pro případné návštěvy vzorkoven a prodejen našich subdodavatelů, kde můžete nahlédnout na vzorníky navržených materiálů, a zhodnotit připadané změny a optimalizace konceptu. Samozřejmě  jsme připraveni vás v této činnosti podpořit naší přítomností a konzultací, pokud si to budete přát.