Truhlářské práce

Truhlarske prace

Druhou oblastí naší činnosti je zajištění truhlářských prací se zaměřením na dřevěné konstrukce, pergoly, schodiště a také podbíjení stropů a stropních konstrukcí. Tedy není naší doménou kompletace nábytku, nebo samotné nábytkářství. Avšak i pro oblast nábytkářství Vám rádi zprostředkujeme kontakt na naše partnery.

Schodiště ze dřeva

Kdo by se nepřál dřevěné schodiště ve svém domě, mezonetovém bytě, či útulné chatičce. Dřevěné schodiště dodá interiéru moderní vzhled a pocit tepla. Nejobvyklejším typem schodišť v našem portfoliu jsou zadlabaná schodnicová schodiště. Charakteristickým znakem jsou zadlabané nášlapy do vnitřní a vnější bočnice. Dalším druhem v našem portfoliu jsou schodnicová sedlová schodiště u kterých jsou nášlapy, včetně zábradlí posazeny a ukotveny na obě bočnice. Z pohledu materiálů nejčastěji pracujeme s dubem, jasanem případně javorem. Z pohledu cena výkon doporučujeme použití dřeva bukového.

 

Schody dřevěné nahoru

Pergoly

Pergola terasa

Dřevěné pergoly jsou v současné době téměř nutností každé zahrady, či terasy. Pergoly máme spojené s oblibou večerního grilovaní v období letních měsíců, nebo třeba k rozjímání s hrnkem horkého svařeného vína v zimně. Pergoly dodáváme na klíč dle vašeho konkrétního přání.